Gå til hovedindhold

Basketballstjernerne fra Harlem Globetrotters indtager Djurslands Bank Arena

I 2024 vender de verdensberømte Harlem Globetrotters tilbage, når truppen indtager Djurslands Bank Arena fredag 3. maj.

 • Læs op

Indhold

  Verdensberømte Harlem Globetrotters dribler nok engang ud mod arenaer i hele verden med deres stjernespækkede spiller line-up, og inviterer til et fantastisk show for både store og små, der har alt hvad et basketballhjerte begærer - alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

  Da det legendariske Basketball-fænomen senest besøgte Danmark, demonstrerede de deres vilde bold-kundskaberne Ballerup Super Arena og Ceres Arena. Til næste år peger de igen boldene i retningen mod Aarhus, hvor der bliver garanti for en mindeværdig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.
  Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. De har igennem tiden bevaret evnen til at tryllebinde publikum og imponeret nye og rutinerede basketballfans i hele verden med deres unikke show og talenter på deres tour. Globetrotterne har samtidig været med til at nedbryde kulturelle barrierer, og turnéen i 2024 bliver ingen undtagelse, hvor truppen blandt andet inkluderer to kvindelige spillere.

  OBS! Der vil være mulighed for tilkøb af "Magic Pass", som er en unik pre-show-event, hvor fans kan komme med Harlem Globetrotters på banen – til tricks, autografer og fotografering! Der er kun plads til et meget begrænset antal deltagere til begge arrangementer.

  Du kan købe billetter på og ticketmaster.dk

  Sidst opdateret: 31. oktober 2023