Gå til hovedindhold

Håndboldherrerne møder Schweiz i Djurslands Bank Arena d. 16. marts

Kom og hyld herrelandsholdet for deres flotte EM-sølv ved kampen i Aarhus lørdag den 16. marts kl. 16.00.

 • Læs op

Indhold

  De fleste af os har formentlig først lige fået pulsen ned efter et medrivende EM i herrehåndbold, men for Håndboldherrerne er der ingen tid til at hvile på laurbærrene.

  Til marts samles holdet igen, når Schweiz kommer på besøg i Djurslands Bank Arena d. 16. marts.

  Landskampen bliver herrernes første i den jyske hovedstad i to år og den spæde start på forberedelserne til det næste store mål for Nikolaj Jacobsens mandskab, sommerens OL i Frankrig.

  "Schweiz er en ganske fin modstander at få for os på et tidspunkt, hvor mange andre nationer skal ud at spille OL-kvalifikation. Så jeg glæder mig til landskampen og vil også bruge den til at teste nogle af de spillere af, som ligger lige uden for den trup, vi havde med til EM", siger landstræneren. 

  Schweiz deltog også ved det netop afsluttede EM og imponerede undervejs i det indledende gruppespil ved at spille uafgjort mod de efterfølgende mestre fra Frankrig. Det rakte dog ikke til samlet avancement fra en svær gruppe, hvor også de tyske værter var med.

  At Danmarks flotte præstationer ved europamesterskaberne skal fejres i netop Aarhus, er noget, som kommunens kulturrådmand, Rabih Azad-Ahmad, glæder sig over.

  "Det er med stor stolthed og begejstring, at jeg byder det danske herrelandshold velkommen til Aarhus. Der venter publikum en stor oplevelse med fantastisk stemning og håndbold i absolut verdensklasse, og samtidig ser jeg frem til, at vi sammen kan hylde den aarhusianske EM-helt Emil Nielsen", siger han.

  Det ordinære billetsalg til kampen mellem Danmark og Schweiz åbner fredag den 1. februar klokken 10.00. Link til billetsalg: https://www.ticketmaster.dk/event/543969?language=da-dk&camefrom=PMD&brand=dhf_dk 

  Sidst opdateret: 5. februar 2024